Frigărui de pui
Ingrediente
-
300 g Fragedo Clasic pulpe de pui dezosate
-
roșii cherry
-
ardei colorați (roșu, verde, galben)
-
2-3 cepe roșii
-
1 dovlecel
-
ciuperci
-
bețe pentru frigărui
-
sare, piper
-
puțin ulei
modalitate de preparare
- Tăiem pulpele dezosate în cuburi de mărime potrivită. La fel porcedăm și cu legumele.
- Înșirăm pe frigărui bucăți de carne, alternate cu bucăți colorate de legume.
- Încingem tigaia grill (sau grătarul).
- Asezonăm frigăruile cu sare și piper și le stropim cu puțin ulei.
- Punem frigăruile pe grill-ul încins și le prăjim câte 3-4 minute pe fiecare parte, până când se pătrund.
- Pentru mai multă savoare, pulpele de pui se pot marina înainte de a fi puse pe frigărui.
- Servim imediat.