Friptură de pui cu mujdei de usturoi și mămăliguță
Ingrediente
-
1 caserolă Fragedo Clasic pulpe de pui inferioare cu piele
-
sare, piper
-
mix de condimente pentru friptură
-
ulei
-
4-5 căței de usturoi
-
350 g făină de mălai
-
1 litru de apă
modalitate de preparare
- Așezăm pulpele de pui în tavă și le stropim cu ulei. Asezonăm cu sare, piper și condimente pentru friptură.
- Dăm tava la cuptor pentru 45 de minute la 180 °C, sau până când pulpele devin aurii.
- Fierbem mămăliga într-un litru de apă cu puțină sare, amestecând continuu până când se îngroașă.
- Pregătim un mujdei din 4-5 căței de usturoi pe care îi zdrobim, și îi amestecăm energic cu puțină sare, ulei și apă.
- Servim friptura de pui alături de mămăliguță și mujdeiul de usturoi.
- Mujdeiul de usturoi poate fi mai ușor dacă în loc de ulei și apă, îl amestecați cu iaurt.