Mâncare de mazăre cu carne de pui
Ingrediente
-
350 g Fragedo Deli Sortimente Alese mini-fileuri din piept de pui
-
400 g boabe de mazăre
-
1 morcov
-
1 ceapă
-
puțin ulei
-
2 linguri pastă de roșii
-
100 ml apă
-
sare si piper dupa gust
modalitate de preparare
- Tăiem ceapa și morcovul mărunt și le călim în puțin ulei până când se înmoaie.
- Tăiem mini-fileurile în 3-4 bucăți (sau le putem lăsa întregi) și le adăugăm peste ceapă. Le prăjim câteva minute până când își schimbă culoarea, apoi adăugăm și mazărea, apa și pasta de roșii.
- Lăsăm să fiarbă 30 de minute la foc mic, până când mazărea devine moale, amestecând din când în când.
- Se poate folosi mazăre gata fiartă, din conservă. Timpul de fierbere se va diminua la jumătate.
- Servim imediat!