Papricaș de pui
Ingrediente
-
500 g Fragedo Clasic aripioare de pui secționate
-
1 kg cartofi
-
3 cepe mari
-
2 roșii decojite
-
2 ardei grași roșii
-
4-5 linguițe boia dulce
-
puțin ulei
-
sare și piper după gust
-
½ pahar de apă
modalitate de preparare
- Ceapa și ardeiul gras se curăță și se taie julien. Se călesc cu puțină sare și ulei până când se înmoaie.
- Adăugăm aripioarele de pui și le călim și pe ele până când își schimbă culoarea. Apoi adăugăm roșiile decojite tăiate cubulețe, boiaua, apa și cartofii.
- Lăsăm totul la fiert, la foc mic pentru 40 de minute.
- Pentru un gust mai picant, papricașul se poate prepara cu boia iute sau se poate servi cu rondele de ardei iute.
- Servim imediat.