Pulpe de pui cu legume la cuptor
Ingrediente
-
1 caserolă Fragedo Family pack – pulpe de pui cu piele
-
sare, piper
-
condimente
-
2-3 linguri ulei
-
legume: morcovi, dovlecel, ceapă, roșii, ardei
modalitate de preparare
- Așezăm pulpele de pui în tavă și le stropim cu ulei. Asezonăm cu sare și piper și condimentăm după preferințe.
- . Curățăm și tăiem legumele bucăți mari. Așezăm legumele mai tari, cum sunt morcovii și ceapa în partea de jos a tăvii, iar dovlecelul, ardeii și roșiile deasupra. Le condimentăm și pe ele cu sare și piper.
- Dăm tava la cuptor pentru 45 de minute la 180 °C.
- Servim friptura de pui alături de legumele coapte.
- : Se pot folosi orice fel de legume vă plac, inclusiv amestecuri de legume congelate. Un sos de roșii se potrivește perfect.