Pentru 20 bucăți:
🥕 400 ml supă de pui 🥕 zarzavatul din supă 🥕 1 piept de pui Transavia,fiert în supă 🥕 100 g cașcaval 🥕 10 g gelatină granule 🥕 100 ml apă rece 🥕 câteva frunze de pătrunjel verde 🥕 felii subțiri de cașcaval și mentă pentru servit 🥕 20 bucăți de coji de ouă
🥚 Cojile de ouă le- am păstrat de la alte preparate. Le- am spart cu grijă doar un căpăcel, le- am spălat și au stat la frigider. 🥚 zarzavatul și pieptul de pui fierte în supă, precum și cașcavalul, le- am tăiat cubulețe. 🥚 gelatina am pus-o la hidratat în apa rece , timp de 10 minute, apoi am adăugat-o în supa caldă 🥚 cojile de ouă le-am așezat pe un cofrag și le- am umplut cu zarzavatul, pieptul de pui și cașcavalul, adăugând treptat supa. 🥚 am dat totul la rece pentru cel puțin 3 ore. 🥚 le-am servit decojite cu grijă și așezate pe felii de cașcaval și pat de frunze de mentă, dar poți folosi orice alte frunze verzi. P. S. Nu uita să presari puțin praf magic de iubire ❤.