Îndepărtăm pielea de pe pulpele de pui Fragedo și le punem la fiert în apa clocotită timp de 7 minute.
Scoatem pulpele de pui din apă și le lăsăm câteva minute să se răcească timp în care tocăm felii morcovii, ardeiul, ceapă și ciupercile.
Crestăm pulpele de pui Fragedo și le condimentăm cu sare și piper după care le stropim cu puțin ulei de masline. Înfășuram fiecare pulpă de pui Fragedo în felii de bacon.
Punem într-o tavă legumele tăiate felii, roșiile și usturoiul tăiat pe jumătate, asezonăm cu sare, piper și ulei de măsline.
Peste legume așezăm pulpele de pui Fragedo învelite în bacon. Dăm tava la cuptor timp de 40 de minute la 200°C sau până se rumenesc.
La jumatatea timpului întoarcem pulpele de pui Fragedo pentru a căpăta crustă pe toate părțile. În timp ce pulpele de pui Fragedo se află la cuptor pregătim pilaful de orez negru.
Puteți să folosiți orice fel de orez, eu de data aceasta l-am ales pe cel negru care a stat peste noapte în apă pentru a fierbe mai ușor.
Avem nevoie de o cratiță în care am pus 600 ml apă în care au fiert pulpele de pui. Când apa fierbe, adăugam orezul și amestecăm din când în când, să nu se prindă. Punem untul într-o tigaie, adăugăm orezul fiert și îl potrivim cu sare.
Punem pulpele de pui Fragedo pe un platou, adăugăm legumele și pilaful de orez negru.
Se servesc calde. Poftă buna!