Piept de pui cu bacon și cașcaval | Transavia
Cine suntem
Cine suntemPovestea NoastrăExportLanțul de producțiePentru comunitateNoutățiLucrează cu noi

Piept de pui cu bacon și cașcaval

Rețetă creată de Voiculescu Melania
Rețetă
simplă
Gata în
60 min.
Porții
4
  • 2 bucăți piept de pui (700g)
  • 200 g cascaval
  • 100 g bacon
  • cartofi
  • morcov
  • dovlecel
  • ciuperci
  • ardei sare și piper
  • ulei de măsline

Crestați pieptul de pui în 6-8 locuri fără a secționa carnea. Asezați pieptul de pui într-o tavă în care ați pus hârtie de copt în prealabil.

Puneți în fiecare crestătură felii de cașcaval și bacon. Condimentați cu sare și piper. Peste fiecare bucată de piept puneți un strat de cașcaval.

Așezați în tavă legumele tăiate cubulețe pe lângă bucățile de pui și condimentați cu sare. Turnați apoi peste cartofi ulei de măsline. Băgați tava la cuptorul încins la 180 de grade Celsius pentru aproximativ 30-40 de minute.

POFTĂ BUNĂ!

TRANSAVIA
Povestea noastrăIstoria noastrăFamilia TransaviaPasiunea pentru calitateLucrează cu noi
PORTOFOLIU
FragedoPapane