Un deliciu rafinat, dar foarte ușor de preparat!
Se curăță cartofii, se taie în bucăți potrivite, se spală, se scurg bine de apă, se sărează și se adaugă o lingură de ulei și o crenguță de rozmarin (opțional, dar recomand pentru că le dă o aromă deosebită) și se dau la cuptorul preîncalzit la 200° pentru 20 minute, sau până se rumenesc frumos.
Între timp, tăiem pieptul de pui Fragedo dupa preferințe, adăugăm sare și piper și îl punem într-o tigaie antiaderenta (eu îl gătesc fără ulei) la foc potrivit până se rumenește ușor.
Cât timp se gătește pieptul de pui, punem la foc mic într-o tigaie: 200 ml smântâna pentru gătit, 3-4 lingurițe parmezan ras și 50 gr gorgonzola (depinde cât de intens se dorește acest gust) și amestecăm până se topesc brânzeturile și totul se leagă ca un sos (aproximativ 5 minute), pe care îl adăugăm peste pieptul de pui Fragedo.
O rețetă ușoară, rapidă dar super delicioasă ce merită încercată. Poftă bună!