Ciorba radauteana de pui este una dintre cele mai iubite rețete tradiționale românești, alături de ciorba de pui à la grec, sora ei „aproape geamănă” sau faimoasa supă de pui cu găluște.
Această rețetă de ciorba radauteana de pui nu este vestită doar pentru gustul său delicios, ci și pentru modul de preparare extrem de simplu și rapid, deci chiar dacă sunteți începători în bucătărie, această rețetă te va face să te simți un adevărat Master Chef, când vine vorba de gust, savoare și prospețime, toate adunate într-o singură rețetă.
Așadar, dacă ești un iubitor al ciorbelor drese cu smântână și vrei să înlocuiești ciorba de burtă cu o rețetă mai slabă în calorii și mai ușoară, ciorba radauteana de pui este cea mai bună soluție! Hai să urmăm împreună, pas cu pas, modul de preparare al acestei delicatese, iar după ce vei încerca rețeta, ne-am bucura mult să ne spui impresiile tale despre rezultatul obținut!