Bucătăria asiatică este cunoscută pentru rețetele simple, minimaliste și foarte hrănitoare, având o proporție echilibrată de carne, legume și nutrienți care contribuie la un stil de viață sănătos. Asiaticii obișnuiesc să includă foarte multe legume în bucătăria lor tradițională, considerând că mâncarea este și hrană pentru suflet, nu doar pentru trup, iar de aceea trebuie tot timpul să găsim un echilibru în farfurie.
La fel este și rețeta de noodles cu pui și legume, un fel de mâncare ușor, dar sățios, care se pregătește rapid și se poate lua cu ușurință la pachet, în cazul în care ai rămas fără idei de a-ți găti de acasă prânzul pentru zilele la birou săptămâna aceasta.
Pe lângă combinația simplistă de ingrediente principale, ca orice rețetă asiatică, la baza gustului combinației de noodles cu pui și legume vor sta condimentele și sosurile specifice, care creează o explozie de arome în farfurie! Atenție, însă, la cantitățile de sosuri folosite! Nu este recomandat să exagerezi cu ele, având un gust foarte intens.
Așadar, dacă și tu ești îndrăgostit de mâncarea chinezească sau îți dorești să îți îmbunătățești metabolismul, dieta zilnică și stilul de viață, în general, această rețetă de noodles cu pui și legume te va cuceri iremediabil și va fi gata în doar 30 de minute!
Hai să urmărim împreună pașii și modul de preparare: