Pad Thai este una dintre cele mai celebre rețete thailandeze, fiind renumită atât pentru aromele intense, specifice bucătăriei tradiționale, dar și pentru modul ușor și rapid de preparare.
Dacă ești fan al mâncărurilor exotice, sigur înțelegi de ce Pad Thai este o rețetă atât de iubită și cunoscută în toată lumea!
Pe lângă faptul că este delicioasă, este o mâncare slabă în calorii, grăsimi și carbohidrați, care, pe de altă parte, conține o cantitate recomandată de proteine și nutrienți, așadar, dacă nu ai idei de noi rețete sănătoase, ar trebui să încerci această idee de pui Pad Thai și îți garantăm că o vei repeta!
Thailanda este renumită pentru bucătăria extrem de inventivă, plină de culoare și arome dintre cele mai neașteptate prin contrastul gusturilor și intensitatea acestora. Ca elemente de bază, vei identifica imediat gustul sărat și dulce, combinat cu picant…, toate aduse în armonie perfectă, într-o singură farfurie.
Așadar, dacă deja ți-am făcut poftă, hai să să urmărim împreună pașii și modul de preparare pentru rețeta de pui Pad Thai pe care ți-o recomandăm astăzi: