Atunci când ai poftă de un preparat rapid, gustos și sănătos, care să impresioneze toată familia de la mic la mare, poți opta cu încredere pentru degețele de pui cu susan. Ies crocante la exterior, dar suculente și aromate în interior, adică perfecte.
Degețelele de pui pot fi consumate atât calde, cât și reci, fiindcă sunt la fel de apetisante. Le poți servi ca aperitiv, ca gustare ori chiar ca fel principal, dacă le acompaniezi cu o garnitură ori cu o salată. Ai la îndemână atâtea modalități de servire, încât nu te vei plictisi de acest preparat culinar niciodată.
În loc să optezi pentru variantele de la restaurantele fast-food ori pentru cele prăjite în baie de ulei acasă, îți recomandăm o rețetă la cuptor. Nu numai că are mai puține calorii, fiind astfel mai prietenoasă cu silueta, dar este și sănătoasă pentru ficat.
Citește mai jos de ce ingrediente ai nevoie și care este modalitatea de preparare pentru a obține cele mai delicioase degețele de pui cu susan.
Degețelele de pui cu susan pot fi servite ca atare ori alături de diferite sosuri și chipsuri de legume coapte în cuptor. Spre exemplu, poți să prepari rapid un sos pe bază de usturoi și iaurt ori unul cu roșii proaspete și busuioc, în funcție de preferințe.
De asemenea, pot fi servite și ca fel principal cu orez, piure de cartofi, cartofi natur și mâncare de mazăre ori praz. Completează masa cu o salată de varză și morcovi ori cu una de ardei copți. Pentru o masă mai ușoară, adaugă fâșiile de pui în rețeta preferată de salată de legume. Astfel nu numai că va fi mai delicioasă, dar și mai sățioasă.
În cazul în care nu ai la îndemână semințe de susan ori nu se numără printre ingredientele tale preferate, poți obține o crustă crocantă și cu ajutorul fulgilor de porumb.
Încearcă și următoarele rețete cu piept de pui și nu vei regreta:
Nu este deloc complicat să gătești acasă degețele de pui cu susan. În funcție de preferințele tale ori ale celor dragi, poți personaliza lista de ingrediente cu alte condimente ori ierburi aromatice.