Legumele curățate (mai puțin usturoiul) împreună cu carnea se pun într-o oală încăpătoare și se acoperă cu 5 litri de apă. Se adaugă puțină sare și piper boabe și se pun la fiert la foc mic pentru aproximativ 60 de minute.
Se îndepărtează spuma care se formează, apoi se mai lasă la fiert până când carnea și legumele sunt moi.
Îndepărtăm legumele, iar pieptul de pui îl tăiem fâșii.
Amestecăm gălbenușurile de ou și smântâna cu un tel, apoi adăugăm câte puțină supă fierbinte. Amestecăm în continuare și adăugăm supă până când obținem o compoziție lichidă. O amestecăm cu întreaga cantitate de supă.
În ciorba obținută, adăugăm fâșiile de piept de pui, usturoiul tocat mărunt sau pisat și oțet după gust. Potrivim gustul cu sare și piper, apoi servim.
Cu legumele rămase și o parte din carne se poate pregăti o salata de boeuf.