„Am ales un preparat plin de prospețime, foarte potrivit pentru sezonul cald, rapid și ușor de făcut. Astfel, chiar și cei mai pretențioși se vor bucura de un prânz sau de o cină lejeră, fără prea multe eforturi.” - Chef Marcian Vodnar
Se taie pâine cubulețe.
Se taie felii pieptul de pui Fragedo. Se asezonează cu sare, piper și puțin ulei, apoi se trage la tigaie.
Se toarnă într-un bol sana, smântâna și se adaugă mierea. Se amestecă totul cu o lingură. Se adaugă puțină sare și ulei de măsline.
Se toacă mărunt niște miez de nucă. Brânza maturată se taie cuburi, iar ridichea se taie felii.
Se scoate carnea de pui din tigaie și se taie fâșii. Roșiile se taie felii.
Se combină mixul de salată cu morcov făcut fâșii cu peeler-ul, feliile de roșii și de ridiche, uleiul de măsline, sucul de lămâie proaspăt stors și sare, și se amestecă, pentru ca aromele să se întrepătrundă.
Pentru servire, se pune salata într-un bol și se adaugă peste ea nucile tocate, mixul de semințe, brânza, puiul și crutoanele de pâine.
Notă: Vesela, tacâmurile și accesoriile sunt disponibile pe site-ul mobexpert.ro și în magazinele Mobexpert.
Nimic mai interesant pentru acest preparat de pui decât un vin cu caracter, ușor demisec și super exotic - litchi, piersică și trandafir - Muse White - Fetească Regală - Muscat Ottonel.