“Știu că multora le place ciocolata, la fel și mie. Așa că m-am inspirat din propria plăcere pentru a le oferi plăcere și altora. Un pui bun bun ca un desert, mai ales cu arome precum ciocolata, migdalele, scorțișoara, arome care amintesc de căldura copilăriei” - Chef Marcian Vodnar
Într-un bol, se amestecă iaurtul, scortișoara, mierea și sarea de mare. Ciocolata și migdalele rumenite se măruntesc, apoi se adaugă și ele peste amestecul de iaurt. Se toarnă 1 lingură de ulei de măsline și se amestecă.
Se iau pulpele de pui, se asezonează cu sare si piper, se toarnă peste ele o parte din amestecul de iaurt, se adaugă cimbrișor si rozmarin și se lasă la marinat timp de 30 min.
Într-o tigaie, se toarnă o lingură de ulei, se rumenește puiul pe ambele părți și se scoate pe o farfurie.
Pentru servire, se așează puiul pe farfurie, se toarnă peste el amestecul de iaurt rămas, se presară migdale rumenite și măruntițe, se decorează cu ciocolată mărunțită și microplante și se finisează cu un firicel de ulei de măsline.
Notă: Vesela, tacâmurile și accesoriile sunt disponibile pe site-ul mobexpert.ro și în magazinele Mobexpert.
Pentru acest deliciu dulce-acrișor, vinul perfect nu poate fi decât CUVÉE-ul nostru de 3 soiuri roșii – Merlot, Cabernet Franc și Fetească Neagră, vinificat în demisec: super corpolent, cu arome de fructe de pădure și un iz de ciocolată de casă.