Cu un timp de preparare de doar 15 minute și o curățare ușoară, aceasta va deveni rapid noua ta rețetă preferată de aripioare de pui, pe placul tuturor. Acestea sunt acoperite cu o glazură
delicioasă, condimentată în stil Asiatic, prăjite perfect la aer cald și preparate cu semințe de susan, pentru o notă crocantă.
METODA DE PREPARARE PENTRU ARIPIOARE DE PUI GLAZURATE, CU SEMINȚE DE SUSAN
- Taie aripioarele de pui în trei secțiuni, elimină vârful aripioarelor și pune celelalte secțiuni într-un bol. Adaugă amidonul de porumb, pudra de usturoi, fulgii de ardei iute și boiaua de ardei afumată și amestecă bine.
- Pentru glazură, combină mierea și sosul de soia dulce ketjap manis. Amestecă-le bine.
- Așază uniform aripioarele de pui marinate în coșul friteuzei și unge-le cu jumătate din glazura preparată. Introdu coșul în friteuză și pornește dispozitivul cu setările următoare - durată 25 minute, temperatură 160°C.
- Deschide friteuza și scutură coșul o dată în timpul gătitului.
- Unge aripioarele de pui cu glazura rămasă. Pornește dispozitivul cu setările următoare - durată 25 minute, temperatură 160°C.
- Spală și toacă fin ceapa verde. După ce s-a încheiat procesul de gătire, servește aripioarele de pui glazurate presărate cu ceapă de primăvară tocată și cu semințele de susan.
SFAT
Servește-le calde cu sos Ranch, sos iute sau sos de brânză cu mucegai și niște batoane de țelină și morcovi proaspeți alături.
VALORI NUTRIȚIONALE REȚETĂ:
- Valoare energetică: 515 kcal/porție
- Carbohidrați 15%
- Proteine 28%
- Grăsimi 57%
ALTE REȚETE PE CARE MERITĂ SĂ LE ÎNCERCI LA AIRFRYER
Experimentează aromele condimentelor preferate și bucură-te de prospețimea puiului Fragedo, chiar la tine în bucătărie cu aceste rețete: