Pulpe de pui superioare Fragedo gătite sous-vide, cu kefir și miere | Transavia
Cine suntem
Cine suntemPovestea NoastrăExportLanțul de producțiePentru comunitateNoutățiLucrează cu noi

Pulpe de pui superioare Fragedo gătite sous-vide, cu kefir și miere

Rețetă creată de Chef Marcian Vodnar
Rețetă
COMPLEXĂ
Gata în
420 min.
Porții
2

“Gătirea la sous-vide reușeste să mențină calitatea și gustul ingredientelor autentice, de aceea este o tehnică devenită foarte populară în ultimii ani.” – Chef Marcian Vodnar.

INGREDIENTE

MOD DE PREPARARE

  1. Într-un bol, se pune kefirul împreună cu smântâna, laptele, mierea, sarea, piperul și se amestecă.

  2. Într-o pungă pentru vidat, se pun pulpele de pui dezosate, marinada de iaurt de mai sus, frunze de mentă și unt. Punga se sigilează și pune la sous-vide timp de 6h 30 min. la o temperatură de 80 grade.

  3. După ce timpul s-a scurs, se scot pulpele de pui din punga în care au stat la sous vide și se mută apoi în tigaie, unde se cauterizează în unt cu o jumătate de căpățână de usturoi și rozmarin.

  4. Se scot pe o farfurie și se servesc cu un pic de chives tocat mărunt și puțin unt care se topește sub căldura preparatului.

Notă: Vesela, tacâmurile și accesoriile sunt disponibile pe site-ul mobexpert.ro și în magazinele Mobexpert.

VINUL POTRIVIT: MUSE STARS

Un preparat cremos cu note mentolate, ce se poate asocia perfect cu textura fină și acidulată a spumantului nostru Muse Stars - prospețime, bule fine, arome florale de primăvară și citrice pentru un match perfect.

VALORI NUTRIȚIONALE DRESSING / REȚETĂ:

  • Valoare energetică: 4576 kJ/ 1094kcal
  • Grăsimi 73 g din care saturate 25 g
  • Carbohidrați 24 g din care zaharuri 2g
  • Proteine 83 g
  • Sare 5 g

POFTĂ BUNĂ!

TRANSAVIA
Povestea noastrăIstoria noastrăFamilia TransaviaPasiunea pentru calitateLucrează cu noi
PORTOFOLIU
FragedoPapane