Modalitate de preparare
- Punem uleiul într-o tigaie și prăjim cârnații câte 4-5 minute pe fiecare parte, la foc mic.
- Între timp curățăm și tăiem legumele și le asezonăm cu sare și piper. Când cârnații sunt deja rumeni, adăugăm legumele și le lăsăm să se gătească alte 4-5 minute, cât să se rumenească dar să rămână crocante
- Servim imediat, alături de sosul preferat, o bere rece, murături asortate, prieteni dragi și voie bună!
100 de grame de cârnăciori au următoarele valori nutriționale:
- 176 kcal
- 12 grame de grăsimi, din care acizi grași saturați 3.1 grame
- 0.6 grame de glucide, exclusiv zaharuri
- 0.5 grame de fibre
- 16.3 grame de proteine
- 1.72 grame de sare
O porție de cârnați de pui cu legume la tigaie (~200 g) conține aproximativ 300 de calorii, 5.5 grame de glucide, 20 de grame de lipide și 22.4 grame de proteine.
Trucuri de preparare
- Înțeapă cârnații cu o furculiță înainte de a-i găti, pentru ca membrana acestora să nu se spargă, iar cârnații de pui să se pătrundă bine și la interior.
- Pune capac la tigaie în timp ce se prăjesc cârnații, pentru a nu sări uleiul și pentru ca aroma legumelor să îi pătrundă bine.
- Lasă focul mediu spre mic, pentru a nu arde cârnații și a avea timp legumele să se înmoaie.
- Poți adăuga praf de usturoi sau paprika pentru un gust mai intens. La final, presară pătrunjel proaspăt.
- Pentru varianta mai spicy, poți înlocui cârnăciorii de pui Fragedo cu sortimentul picant din aceeași gamă.
Alte rețete similare pe care să le încerci
Cu sortimente din gama Fragedo Vin Prietenii La Tine:
Cu alte sortimente Fragedo, dar numai bune de savurat cu prietenii:
Încearcă această rețetă de cârnați de pui la tigaie și bucură-te împreună cu prietenii tăi de gustul intens al cârnăciorilor Fragedo!