Papricașul de pui este una dintre cele mai gustoase rețete, în special pentru cei cărora le place mâncarea picantă. Nu necesită foarte multe ingrediente și se poate prepara cu ușurință acasă în mai puțin de o oră. Află tot ce ai nevoie - de la ingrediente, la modul de preparare și valorile nutriționale - pentru a prepara cel mai bun papricaș de pui.
Iată de ce ai nevoie pentru a prepara un papricaș de pui fără smântână:
Se poate prepara și papricaș de pui la cuptor, împreună cu un sos alb. Mai întâi se sotează legumele, după care se adaugă smântână și boiaua de ardei. Se îndepărtează pielea de pe aripioare și se așază într-o tavă cu hârtie de copt. Cuptorul trebuie să fie preîncălzit la 160 de grade. Peste aripioare, se adaugă sosul cu legumele și se lasă la cuptor timp de o oră.
Aripioarele de pui secționate au următoarele valori nutriționale/100 de grame:
În medie, o porție de papricaș de pui conține 159.9 kilocalorii/100 de grame. Aceasta reprezintă 8% din aportul caloric zilnic estimat pentru un adult, adică 2000 kilocalorii.
Pe site-ul nostru găsești diverse rețete ce au la bază carne de pui pentru a încerca în fiecare zi ceva nou. Iată câteva dintre ele:
Nu este deloc dificil să prepari un papricaș de pui excelent urmând instrucțiunile noastre de mai sus. Îți recomandăm să încerci și celelalte rețete de pe site-ul nostru pentru un meniu zilnic diversificat și foarte gustos.