Preparat culinar

Bucătar evenimente și bucătar personal

Bucătar evenimente - 1 post / Bucătar personal - 1 post

Theodora Golf Club este cel mai modern și mai mare resort și club de golf din România, inaugurat in 2017 - https://theodoragolfclub.ro/ro

Aici se găsește un restaurant deosebit, printre singurele din lume care oferă o panoramă integrală asupra terenului de golf, un belvedere impresionant –  vezi foto
Localizat în centrul Transilvaniei – vezi locația, Theodora Golf Club oferă oaspeților, vizitatorilor și jucătorilor de golf:

- cazare de 4 stele în cele 15 vile – vezi foto,
- restaurant internațional à la carte – vezi foto aici, aici, aici, aici,
- lounge bar – vezi foto,
- terasă – vezi foto,
- salon privat – vezi foto.
- sală de conferințe, pavilion exterior pentru evenimente, piscină exterioară, simulator indoor și Pro Shop cu accesorii de golf.

Clubul organizează săptămânal competiții de golf de avengură, în perioada martie – octombrie, dar și evenimente diverse pe perioada întregului an calendaristic.

Echipa este formată din alți bucătari / ajutoare de bucătar, ospătari și barmani experimentați. Programul de muncă, cu normă întreagă, este organizat pe ture 1:1 (12 ore de muncă urmate de 24 de ore repaus).

De asemenea, oferim o altă oportunitate deosebită pentru bucătarii care își doresc să gătească într-un mediu restrâns, privat.

Atât bucătarul pentru evenimente, cât și bucătarul personal, beneficiază de condiții foarte bune:
- bucătărie echipată și dotată modern;
- cazare pentru cei care acceptă relocarea în Alba Iulia;
- ofertă salarială și de beneficii de care, cu siguranță, veți fi interesați;
- contractele de muncă nu sunt afectate de sezonalitate.

Invităm chef bucătari, bucătari experimentați și pasionați, să se alăture proiectului nostru pentru a completa competițiile de golf și evenimentele cu o experiență culinară memorabilă, gătind preparate din bucătăria internațională.

Eforturile resortului au fost apreciate pe plan extern. În februarie 2019 Theodora Golf Club a primit titlul de Best Golf Hotel la International Hospitality Awards, fiind singurul hotel din țară premiat în competiția de la Kiev, Ucraina. Gala de decernare a premiilor s-a desfăşurat pe 24 februarie, iar anul acesta au participat hoteluri și resorturi din 21 de țări.

Formular aplicare